Last minute

Lieve dansers,

Wauw, wat een wind hebben we (en ook nog een volle maan).. Dat maakt wat los. Dat brengt wat in beweging! Daar gaan we mee dansen! -S-T-O-R-M-

Vanavond hebben we niemand minder dan DJ, Diva en ceremonyleidster Esta PolyEsta in Oss... En laat er nu nog een paar toegangsbewijzen over zijn!..
Esta 20-2-2022
Voor wie niet bang is een beetje regen en wind te trotseren bieden we nu de laatste paar kaartjes aan.. Voor de snelle doch late beslissers, wees er nu snel bij.

En dan een lastminute aanbieding... Heb je al gereserveerd en neem je vandaag nog iemand extra of een introducee mee, mag die voor half geld.

Even aanmelden via de website en vermeld bij het reserveren even in de comments wie je meeneemt.

Reserveren: www.ecstaticdanceoss.nl/agenda

Oh, en let op... Parkeer vandaag, In verband met alle regen niet achter op het gras. Doe dat (alleen voor deze éne keer dus) vandaag op de oprit of langs de weg. Maar, er loopt een parkeermanager door de regen om u de weg te wijzen!

Witlof 🥰

Spread happiness and good vibes!

signal-2022-01-26-01-20-08-374
Ken je nog vrienden, familie en kennissen die net als jij ook genieten van dansen, vraag ze mee! Of stuur deze mail door.

Vandaag DJ ESTA
5 mrt DJ Audyo

19 mrt NoShit DJ ET
2 april DJ Annekus

Ecstatic Dance

  • niet praten op de dansvloer, geluid maken mag wel
  • Je danst op sokken of blote voeten
  • Geen drank en/of drugs
  • Je hebt respect voor de ander
  • Bij klachten, blijf thuis!
  • Iedereen neemt zijn eigen verantwoordelijkheid
  • Beperkt aantal dansers

Kom! Dansen..


Mocht je het niet gepast vinden dat wij je mailen, laat het ons weten door op deze Link te klikken of ons een mail te sturen.
facebook website 
Email Marketing Powered by MailPoet