Beste Danser,

Aanstaande WOENSDAG 5 APRIL gaan we ook in Oss van start met FlowMotion!

Wat is FlowMotion? De naam zegt t al:
Flow: moeiteloos, meegaand, vloeiend, vanzelf..
Motion: beweging

Met koptelefoons op flowen we 1,5 uur lang een route door de natuur waarbij we wandelen, dansen, huppelen, flierefluiten, springen, hupsen, zwieren, precies zoals jij de muziek voelt. In de playlists hoor je verschillende muziekstijlen, wisselend van tempo, thema en sfeer zodat je je hele lichaam goed kunt laten flowen, helemaal zoals jij dat wil. Het versterkt ook nog eens je conditie moeiteloos!!!

In 10 clinics werken we toe naar ‘t vinden van je eigen zomerflow waarbij we afsluiten met een feestelijke avond op Hippieland! Kosten voor deelname zijn slechts € 95,- en is inclusief een drankje onderweg & dagtoegang voor de landing op het Hippieland Festival in Boekel.

Aanvang: 19:30u
Verzamelen: 19:15u
Bijdrage: € 95,-
Startlocaties volgen na inschrijven.

De eerste avond flowen we in de kracht van het volle maanlicht. Deze energie kun je gebruiken om je beter te verbinden met je emoties, ze vrij te laten stromen en los te laten. Of zoals ze op Hippieland zeggen: Let that shit go!
De muziek is hier dan ook op geïnspireerd en geeft je een positieve energieboost.

Meer info en inschrijven kan op de site van Ecstatic Dance Oss. Nòg méér info is te vinden op de website van Flowmotion Nijmegen.


Nieuwsgierig naar Hippieland?

Spread happiness and good vibes!

Ken je nog vrienden, familie en kennissen die net als jij ook genieten van wandelen en/of dansen, vraag ze mee! Of stuur deze mail door:

Meld je snel aan via de website EcstaticDanceoss.nl want vol is vol, het koptelefoons & aantal plaatsen is helaas beperkt.

Klik hier voor meer informatie over het Evenement op Facebook

Kom Dansen!

Dance like no one is waching

Mocht je het niet gepast vinden dat wij je mailen, laat het ons weten door op deze Link te klikken of ons een mail te sturen.
facebook website 
Email Marketing Powered by MailPoet