- Ecstatic Dance Oss -

Dance like nobody is watching

Lieve dansers,

We gaan (tijdelijk) naar een andere plek. Wij willen dat iedereen die vrij is van klachten kan komen dansen. Dansen is goed voor lichaam en geest, brengt je in verbinding, maakt je gelukkig en draagt bij aan een goede gezondheid.
Onze nieuwe zaal beschikt wederom over een bijzondere dansvloer. Hij is namelijk van marmoleum met een schuimrubber onderlaag. Dit maakt de vloer licht verend, alsof je danst op mos.

En.. We hebben tot het einde van het jaar nog een paar prachtige avonden gepland staan!

Zaterdag 13 november: een avond met DJ Annekus. Zij is vrij nieuw in de Ecstatic Dance-wereld, maar heeft haar footprints al wel achter gelaten bij 5 Ritmes dance. Steeds meer laat ze zich ook op Ecstatic dance avonden horen en met groot succes. En zaterdag dus bij ons. Yeah!

Zaterdag 27 november hebben we een grote naam, Kairosity! Zij heeft geen uitleg nodig, ze is bekend in binnen en buitenland. Ze is muzikant en danser. Als muzikant houd ze ervan sferen te creëren waar mensen zichzelf kunnen vinden. Als danser vindt ze het heerlijk de dans in te duiken en de dans zelf te worden. Als DJ combineert ze beide.

Zaterdag 4 december komt Yarun Dee. Dee Day! ;-) Yarun heeft het vermogen om zich diep af te stemmen op de energie op de dansvloer om te voelen wat er nodig is voor de dansers. Hij creëert dansreizen met een diepe flow, maar ook met af en toe onverwachte wendingen. De vorige keer dat hij bij ons draaide, ging het dak er nog net niet af. En wat is er mooier dan zo de feestmaand in te luiden?

Zaterdag 18 december knallen we als het een beetje meezit het jaar uit met de laatste dans van 2021. Een beetje onder voorbehoud dus nog.
Deze keer eens wat anders dan de normale Ecstatic Dances. Wel op blote voeten natuurlijk, maar dan méér! Meerdere DJ’s, meer dansuren, meerdere muziekstijlen, een hapje, een bitterbal, een drankje, een chillplek voor een praatje en meer. Een avond wat verdacht veel lijkt op een gezellig avondje dansen!

Meld je op tijd aan, want de plaatsen zijn zeer beperkt.
www.ecstaticdanceoss.nl/agenda

Als je hebt gereserveerd ontvang je de mail met alle gegevens.
LET OP! We dansen dus op een andere locatie dan je van ons gewend bent.

Feel the rhythm and let's dance.. CU

Spread happiness and good vibes!

ED Oss ist met altaartje cut
Ken je nog vrienden, familie en kennissen die net als jij ook genieten van dansen, vraag ze mee! Of stuur deze mail door:

Meld je snel aan via de website EcstaticDanceoss.nl/agenda want vol is vol, het aantal plaatsen is helaas beperkt.

Klik hier voor meer informatie over het Evenement op Facebook

Ecstatic Dance

  • niet praten op de dansvloer, geluid maken mag wel
  • Je danst op sokken of blote voeten
  • Geen drank en/of drugs
  • Je hebt respect voor de ander
  • Bij klachten, blijf thuis!
  • Iedereen neemt zijn eigen verantwoordelijkheid
  • Beperkt aantal dansers

Kom Dansen!

Lieve groet,

Team Ecstatic Dance Oss

Mocht je het niet gepast vinden dat wij je mailen, laat het ons weten door op deze Link te klikken of ons een mail te sturen.
facebook website