- Ecstatic Dance Oss -

Dance like nobody is watching

Lieve dansers,

Een nieuw jaar, een nieuwe week, een nieuwe dag, een nieuwe nieuwsbrief.
Maar laten we beginnen met de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Een jaar waarin we je liefde, geluk, verbinding, gezondheid, plezier, licht en geluk wensen.
We hebben een bizar jaar achter de de rug, waarbij het voor ons vaak zoeken was naar mogelijkheden. Gelukkig vonden we die steeds weer en daar zullen we naar blijven streven.
Het betekent dat we een andere zaal hebben gevonden, waar we heel blij mee zijn. Het betekent ook dat we daarom soms af moeten wijken van onze vaste slogan "iedere eerste en derde zaterdag van de maand". Zoals aankomende zondagavond, 9 januari.

Het loont dus de moeite regelmatig onze site te checken: www.ecstaticdanceoss.nl/agenda en wij zullen je via de nieuwsbrief op de hoogte houden. De Facebookpagina zullen we minder tot niet meer gebruiken, maar er zijn mooie ontwikkelingen om een eigen platform te creëren😃. Alleen is het daarvoor nu nog te vroeg er iets meer over kwijt te kunnen......wij zijn enthousiast!

Aankomende zondagavond 9 januari draait DJ Annekus. Een DJ die wij in ons hart hebben gesloten. Wat een energie en verbinding zet zij neer! Ken je haar al, wil je haar leren kennen, heb je zin? Kom laten we dansen!
Zondagavond 9 januari om 19.30, inloop vanaf 19.00 uur.

Zaterdag 22 januari is de volgende en maken we er weer een mooie avond van met onze eigen huis DJ ET ( of was het NoShit?)

Maak er een mooie week van en we zien elkaar.
Tot dan(s).
Lieve groet,
Team Ecstatic Dance Oss.Meld je op tijd aan, want de plaatsen zijn zeer beperkt.
www.ecstaticdanceoss.nl/agenda

Als je hebt gereserveerd ontvang je de mail met alle gegevens.
LET OP! We dansen dus op een andere locatie dan je van ons gewend bent.

Spread happiness and good vibes!

ED-Oss-Event-2022-1--9-jan
Ken je nog vrienden, familie en kennissen die net als jij ook genieten van dansen, vraag ze mee! Of stuur deze mail door.

Ecstatic Dance

  • niet praten op de dansvloer, geluid maken mag wel
  • Je danst op sokken of blote voeten
  • Geen drank en/of drugs
  • Je hebt respect voor de ander
  • Bij klachten, blijf thuis!
  • Iedereen neemt zijn eigen verantwoordelijkheid
  • Beperkt aantal dansers

Kom Dansen!


Mocht je het niet gepast vinden dat wij je mailen, laat het ons weten door op deze Link te klikken of ons een mail te sturen.
facebook website 
Email Marketing Powered by MailPoet