- Ecstatic Dance Oss -

Dance like nobody is watching

Lieve danser,

Aanstaande zaterdagavond 16 april is er weer Ecstatic Dance Oss (in Haren). We hebben al een sneak peek mogen horen van de danslijst. En wat is die gaaf! En dat op deze, best wel symbolische avond. Paaszaterdag én volle maan!

De opening heeft als thema "een nieuw begin" waar zowel Pasen en de lente symbool voor staan. Dieren worden geboren en de voorjaarsbloemen komen uit de grond. Alles is meer zichtbaar aan het worden. Een kuiken die zijn ei van binnenuit breekt, vanuit eigen kracht om zichzelf in de buitenwereld te zetten.

Deze volle maan staat symbool voor kiezen voor jezelf. Het is een koortsachtige energie die je laat dansen en laten we dan nou gaan doen. Breek je ei, hier ben jij! Laat "the badass motherf*cker" in je ontwaken! Paaszaterdag, een Saturday night met “Fever”.

We gaan er samen een top avond van maken en dat we dansen zoals het komen mag, van binnen naar buiten.

Bestel jouw ticket op www.ecstaticdanceoss.nl/agenda.

Tot zaterdag!
Team Ecstatic Dance Oss

- Iets over het carpoolen: Graag, want het is soms druk op de parking. dit is de link naar onze telegramgroep waar je een oproepje kunt plaatsen: https://t.me/+fpzIS1bKLTMzZTdk

Spread happiness and good vibes!

EcstaticDance-iedere
Ken je nog vrienden, familie en kennissen die net als jij ook genieten van dansen, vraag ze mee! Of stuur deze mail door.

Ecstatic Dance

  • niet praten op de dansvloer, geluid maken mag wel
  • Je danst op sokken of blote voeten
  • Geen drank en/of drugs
  • Je hebt respect voor de ander
  • Bij klachten, blijf thuis!
  • Iedereen neemt zijn eigen verantwoordelijkheid
  • Beperkt aantal dansers

Kom! Dansen..


Mocht je het niet gepast vinden dat wij je mailen, laat het ons weten door op deze Link te klikken of ons een mail te sturen.
facebook website 
Email Marketing Powered by MailPoet