DJ QatWeazle Live @ Ecstatic Dance Oss

← back to all events

April 13 at 19:30 - 22:00

DJ QatWeazle Live @ Ecstatic Dance Oss

Location: Acropolis Megen, Broeder Everardusplein 1, 5366 BE Megen, Nederland
Get tickets

DJ QatWeazle heeft altijd een verrassing voor je in petto. De ene keer neemt hij je mee op een magische reis door Wonderland, de andere keer beleef je een rauwe absurdistische horde waarin onoverbrugbare muzikale werelden elkaar in rap tempo volgen en omhelzen.

De muzikale reis van DJ QatWeazle is er een die je niet snel zult vergeten. Naast de ritmische ophefklanken laat hij je ook kennismaken met gerafelde muziek: je kunt dansen met je eigen demonen en ze tijdens de dans weer aan het licht brengen. Als de reis voorbij is, ben je veilig thuis. DJ QatWeazle is ook een enthousiaste danser en dompelt zich graag onder in muziek tijdens de Ecstatic Dance.

Ecstatic dance is een vrije dansvorm waar je je helemaal kunt laten gaan, een unieke danservaring die laat je meevoeren op de muziek. Waar je de energie, de flow uit jezelf haalt. Je kan je vrijuit bewegen en niets is raar of vreemd. De één beweegt wild, de ander ingetogen. Het is een vorm van meditatief dansen, het brengt je dichter bij je kern, je komt in verbinding met jezelf en de ander en het opent je hart. Je mag met elkaar dansen maar ook alleen. En heb je behoefte aan rust, dan is stilzitten en waarnemen ook oké.

Ervaring is niet nodig, kom het gewoon ervaren. Laat je meevoeren op deze muzikale reis.

Speels en in verbinding. Een bron van inspiratie! Op blote voeten, zonder praten, drank en/of drugs, maar met speelsheid, verbinding en toegankelijke muziek. De diepte in, maar ook knallen! En dat knallen kan in onze mooie dansruimte. We hebben een mooie muziek installatie en een fijne sfeer.

Bij Ecstatic Dance Oss kun je contant aan de kassa betalen als je dat wil. Fijn! Maar ga daar dan wel zorgvuldig mee om! Wél reserveren en niet komen kan een ander zijn plekje kosten. Dus kies je daarvoor, kom dan ook! Yeah..

Gratis parkeren voor of vlakbij de deur, of bij de voetbalclubparking.

Tot dan(s)

Ecstatic Dance Oss. Locatie Acropolis Megen
Zaterdag 13 april
Deur open: 19.00 uur
Start inleiding/dans met DJ Qatweazle: 19.30 uur
Slotcirkel: 22.00 uur

← back to all events

Book your tickets

Online Reserveren - deels contant betalen
Ik betaal nu alleen reserveringskosten (en servicekosten) en betaal de rest (€15,- per persoon) cash aan de kassa.
€ 5,80
incl. service costs
Online reserveren - Online betalen
Ik reserveer mijn plekje en betaal meteen het hele bedrag online.
€ 20,80
incl. service costs
Gratis reserveren, komen & 100% cash betalen
Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. Ik reserveer gratis een plekje en ben er dan ook! Als bazige baas betaal ik €20,- p.p. cash aan de kassa.. BAM
€ 0,00
Ik heb al een toegansbewijs
€ 0,00
Get tickets