Deep Ecstatic met Rhaníma

← back to all events

March 9 at 19:00 - 22:00

Deep Ecstatic met Rhaníma

Location: Acropolis Megen, Broeder Everardusplein 1, 5366 BE Megen, Nederland
Get tickets

Ecstatic Dance Oss. Locatie Acropolis in Megen
Zaterdag 9 maart
Deur open 19.00 uur
Start inleiding met Inge Jansen: 19.30 uur
Ecstatic Dance met DJ Rhaníma: 20.00 uur
Slotcirkel: 22.00 uur

Hoe gaaf is dit… Rhaníma zijn debuut in het Historische Acropolis!

DJ Rhaníma: een vakman maar vooral passievol creator van beeld en geluid. Een vormgever in de ruimste zin van het woord. Zo is hij host van Ecstatic Dance Kekerdom maar ook grafisch vormgever, webdesigner, muzikant, producer, DJ en nog veel meer! Een duizendpoot met een gave. Een set van Rhanima is zoveel meer dan een ‘gewone’ Ecstatic dance. Luister zelf maar eens: https://www.mixcloud.com/rhanima/ en kom het vooral beleven.

De inleiding zal deze keer worden gedaan door Inge Jansen. Inge heeft inmiddels veel ervaring in het verzorgen van inleidingen bij ecstatic dance. Ze is thuis in verschillende dansvormen en meditatieoefeningen, en vult haar inleidingsoefeningen vaak in met lichaamsgerichte dans- en bewegingsoefeningen. Inge zal ons voorbereiden op de dans, zal ons dieper in contact brengen met onszelf, de ander en de ruimte van deze avond, op een fijne en ongedwongen manier.

Ecstatic dance is een vrije dansvorm waar je je helemaal kunt laten gaan, een unieke danservaring die laat je meevoeren op de muziek. Waar je de energie, de flow uit jezelf haalt. Je kan je vrijuit bewegen en niets is raar of vreemd. De één beweegt wild, de ander ingetogen. Het is een vorm van meditatief dansen, het brengt je dichter bij je kern, je komt in verbinding met jezelf en de ander en het opent je hart. Je mag met elkaar dansen maar ook alleen. En heb je behoefte aan rust, dan is stilzitten en waarnemen ook oké.

Ervaring is niet nodig, kom het gewoon ervaren. Laat je meevoeren op deze muzikale reis.

Speels en in verbinding. Een bron van inspiratie! Op blote voeten, zonder praten, drank en/of drugs, maar met speelsheid, verbinding en toegankelijke muziek. De diepte in, maar ook knallen! En dat knallen kan in onze mooie dansruimte. We hebben een mooie muziek installatie en een fijne sfeer.

Bij Ecstatic Dance Oss kun je contant aan de kassa betalen als je dat wil. Fijn! Maar ga daar dan wel zorgvuldig mee om! Wél reserveren en niet komen kan een ander zijn plekje kosten. Dus kies je daarvoor, kom dan ook! Yeah..

Gratis parkeren voor of vlakbij de deur, of bij het voetbalterrein vlakbij.

Tot dan(s)

← back to all events

Book your tickets

Online reserveren - Online betalen
Ik reserveer mijn plekje en betaal meteen het hele bedrag online.
€ 20,80
incl. service costs
Gratis reserveren, komen & 100% cash betalen
Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. Ik reserveer gratis een plekje en ben er dan ook! Als bazige baas betaal ik €20,- p.p. cash aan de kassa.. BAM
€ 0,00
Ik heb al een toegangsbewijs
€ 0,00
Get tickets