ED Oss & DJ Qatweazle @ ☮️ Hippieland

ED Oss & DJ Qatweazle @ ☮️ Hippieland

Yeah! Weer een ouderwets supergave Ecstatic Dance met deze keer DJ Qatweazle Live @Hippieland.

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met DJ Qatweazle, een ware meester in de Ecstatic Dance-wereld! Met meer dan 9 jaar ervaring en als organisator van Ecstatic Dances, weet hij precies hoe hij jou op een magische reis door Wonderland kan meenemen. Telkens weer weet hij je te verrassen, of het nu gaat om een betoverende reis vol muzikale werelden die elkaar snel opvolgen, of een avontuurlijke hobbel vol rauwe absurditeit.
Deze buitengewone tovenaar van muziek neemt je mee op een betoverende reis die je voor altijd bij zal blijven. Bereid je voor op opbeurende ritmes die je ziel laten dansen, maar dat is niet alles. DJ Qatweazle introduceert je ook aan intrigerende, verwarrende klanken, waarbij je wordt uitgenodigd om te dansen met je eigen demonen en ze in het licht te brengen. Wanneer de reis ten einde komt, land je veilig en herboren in je eigen lichaam, geest, spirit en ziel, klaar om het leven met hernieuwde energie tegemoet te treden.
Mis deze unieke kans niet om de grenzen van je muzikale beleving te verleggen en jezelf onder te dompelen in een wereld vol magie, transformatie en vreugde. DJ Qatweazle staat klaar om je mee te nemen op een reis die al je zintuigen prikkelt en je diepste wezen raakt. Doe mee en laat je betoveren door zijn ongeëvenaarde talent en passie voor Ecstatic Dance!

Reserveringen

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.