DE NACHTPAPEGAAI @ Ecstatic Dance Oss

← back to all events

May 18 at 19:30 - 22:02

DE NACHTPAPEGAAI @ Ecstatic Dance Oss

Location: Acropolis Megen, Broeder Everardusplein 1, 5366 BE Megen, Nederland
Get tickets

En ook deze editie wordt wederom een bijzondere.
Niemand minder dan DE NACHTPAPEGAAI komt live in Oss (Megen) draaien!

De nachtpapegaai (Pezoporus occidentalis) is een vogel uit de familie Psittaculidae (papegaaien van de Oude Wereld). De vogel is endemisch in het kale, droge midden van Australië, maar wordt slechts zelden waargenomen. Het is een bedreigde diersoort. aldus wikipedia. We hebben kennelijk te maken met een vreemde vogel 😉

Zijn muziek is warm, kleurrijk en meditatief: “Liefde op de dansvloer”, aldus een danser. En als er gedanst moet worden dan wordt er gedanst, op rommelende trommels, zware beats en elektronische wereldritmes vanuit de diepste diepten van de kosmische oceaan.

“In de dans vind ik vrijheid, verbinding en verstilling. Ecstatic Dance is voor mij een mooie vorm waarin al deze dingen samenkomen – puur genot dus! De dansvloer en alles eromheen is daarnaast een ontmoetingsplaats voor avonturiers en mensen die een diepere verbinding met de wereld en met zichzelf zoeken. Dat ik dit kan faciliteren maakt mij altijd weer dankbaar.”

Over je ticket:
In Oss kun je contant aan de kassa betalen als je dat wil. Fijn! Maar ga daar dan wel zorgvuldig mee om! Wél reserveren en niet komen kan een ander zijn plekje kosten. Dus kies je daarvoor, kom dan ook! Yeah..

Kun je niet? We geven helaas geen refund op tickets en kunnen deze niet “doorschuiven”. Zelf doorverkopen van je ticket mag uiteraard. Laat ons aub even weten wie in je plaats komt.

Liefs en tot dan(s)

← back to all events

Book your tickets

Online Reserveren - deels contant betalen
Ik betaal nu alleen reserveringskosten (en servicekosten) en betaal de rest (€15,- per persoon) cash aan de kassa.
€ 5,80
incl. service costs
Online reserveren - Online betalen
Ik reserveer mijn plekje en betaal meteen het hele bedrag online.
€ 20,80
incl. service costs
Gratis reserveren, komen & 100% cash betalen
Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. Ik reserveer gratis een plekje en ben er dan ook! Als bazige baas betaal ik €20,- p.p. cash aan de kassa.. BAM
€ 0,00
Ik heb al een toegansbewijs
€ 0,00
Get tickets