Ecstatic Dance Oss goes Hippieland met DJ Audyo, Pacha Mama en Vanagon 27 juli 2022

Deze zomer op Hippieland

Ecstatic Dance Oss goes Hippieland met DJ Audyo, Pacha Mama en Vanagon 27 juli 2022

Live op Hippieland: Audyo, Pacha Mama en Vanagon op 27 juli 2022

Ecstatic Dance goes Hippieland met wel een hele bijzondere editie. En jij kan erbij zijn.

Woensdag, 27 juli met niemand minder dan drie top DJ’s: Audyo, Pacha Mama en Vanagon!  Laat je verrassen door wat zij neer gaan zetten!

Vanaf 20.00 uur, is er een Ecstatic dance van Audyo, maar jij kunt al vanaf 13.30 uur genieten van een Flow van Pacha Mama, een Ibizaflow (lounge/trance) van Vanagon en van de sfeer van Hippieland! Wij zullen gelegenheid bieden dat je wat kunt eten.

Kom het beleven. Ook deze editie nemen we je mee op reis in de flow en in Ecstatic Dance.
Ook als je nieuw bent in Ecstatic Dance!
Ecstatic dance is een vrije dansvorm waar je je helemaal kunt laten gaan, een unieke danservaring die laat je meevoeren op de muziek. De energie, de flow haal je uit jezelf. Je kunt je vrijuit bewegen en niets is raar of vreemd. De één beweegt wild, de ander ingetogen.
Het is een vorm van meditatief dansen, het brengt je dichter bij jouw kern, je komt in verbinding met jezelf en de ander en het opent je hart. Je mag met elkaar dansen maar ook alleen. En heb je behoefte aan rust, dan is stilzitten en waarnemen ook oké.
Er zijn basis regels:
– Er wordt niet gepraat, geluid maken mag wel
– Je danst op sokken of blote voeten
– Geen drank en/of drugs
– Je hebt respect voor de ander
De bijeenkomst wordt gestart met een inleiding, om in verbinding met jezelf, de ander en de energie te komen. We sluiten ook weer gezamenlijk af, waarna er wat lekkers wordt geserveerd. De hele avond is er thee en water beschikbaar.
Durf te dansen, mooi, lelijk, gek, rustig, in extase, gewoon of in stilte, maar durf!
Locatie: Hippieland in Boekel. (Wij, vrienden van Hippeland kamperen daar. Je kunt er nog bij zijn voor een weekend, week of midweek), De exacte locatie krijg je na bevestiging.
Je bent van harte welkom vanaf 13.15 uur. Kom je alleen voor de avond, dan starten we om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Bijdrage: All inclusive voor jou als Hippieland kampeerder. Jij als gast voor deze avond normaal € 20,- en met een strippenkaart vanaf € 17,-.
Altijd via reservering d.m.v. onderstaand formulier of inschrijving @ Hippieland.
Tot dan(s)

Reserveringen

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.