Ecstatic Dance Oss goes Hippieland!

Deze zomer op Hippieland

Ecstatic Dance Oss goes Hippieland!

Twee weken lang gaan we met regelmaat dansen op Hippieland! In de mooie open ceremoniële tent uit India; een Shamiana of lekker buiten onder de bomen in een meer dan sfeervolle Ibiza style omgeving.

Deelname is voor bezoekers van Hippieland (net als alle activiteiten all-inclusive), overige gasten zijn welkom met hun strippenkaart of normale entreebewijs.

Maar slapen in je tentje, caravan of camper is natuurlijk het mooist. Ook zijn er kant en klare Glamping festival caravans te  huur voor een leuke prijs.

Een unieke ervaring dus. Kom het beleven. Ook dan nemen we je mee op reis in Ecstatic Dance! Ook als je nieuw bent in Ecstatic Dance!
Ecstatic dance is een vrije dansvorm waar je je helemaal kunt laten gaan, een unieke danservaring die laat je meevoeren op de muziek. De energie, de flow haal je uit jezelf. Je kunt je vrijuit bewegen en niets is raar of vreemd. De één beweegt wild, de ander ingetogen.
Het is een vorm van meditatief dansen, het brengt je dichter bij jouw kern, je komt in verbinding met jezelf en de ander en het opent je hart. Je mag met elkaar dansen maar ook alleen. En heb je behoefte aan rust, dan is stilzitten en waarnemen ook oké.
Er zijn basis regels:
– Er wordt niet gepraat, geluid maken mag wel
– Je danst op sokken of blote voeten
– Geen drank en/of drugs
– Je hebt respect voor de ander
De bijeenkomst wordt gestart met een inleiding, om in verbinding met jezelf, de ander en de energie te komen. We sluiten ook weer gezamenlijk af, waarna er wat lekkers wordt geserveerd. Er is thee en water beschikbaar. Durf te dansen, mooi, lelijk, gek, rustig, in extase, gewoon of in stilte, maar durf!
Locatie: Hippieland Camping ground Boekel. Het exacte adres volg na bevestiging van je inschrijving
Aanvang: diverse tijden
Bijdrage: Gratis voor Hippieland kampeerders, Normaal € 20,- en met een strippenkaart vanaf € 17,-.
Altijd via reservering onderstaand formulier.
Wij hebben er zin in! Jullie ook?
We houden ons aan de regels.
– Bij klachten, blijf thuis!
– Iedereen neemt zijn eigen verantwoordelijkheid.
– Wij bieden voldoende ruimte met goede ventilatie.
– Beperkt aantal dansers

Reserveringen

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.