Yarun Dee – Ecstatic Summer Vibes

Yarun Dee – Ecstatic Summer Vibes

De laatste voor we naar Hippieland gaan. Dj Yarun Dee uit Amsterdam heeft zich in de afgelopen 5 jaar ontwikkeld tot een DJ met een unieke sound. Binnen de ‘Ecstatic Dance Community’ en de ‘Conscious Scene’ wordt hij veel uitgenodigd en reist zo regelmatig de wereld rond.
Yarun’s sets bestaan uit een breed spectrum elektronische muziek met akoestische, tribale en folkloristische invloeden van over de hele wereld. Het gevoel op de dansvloer is ruimtelijk, warm en aardend met gevoelige melodieën en stevige beats. Aanstekelijke ritmes waar je lichaam van wil dansen. Dansreizen met een diepe flow en wat onverwachte twists & turns.
Kom het beleven. Ook deze editie nemen we je mee op reis in Ecstatic Dance!
Ook als je nieuw bent in Ecstatic Dance!
Ecstatic dance is een vrije dansvorm waar je je helemaal kunt laten gaan, een unieke danservaring die laat je meevoeren op de muziek. De energie, de flow haal je uit jezelf. Je kunt je vrijuit bewegen en niets is raar of vreemd. De één beweegt wild, de ander ingetogen.
Het is een vorm van meditatief dansen, het brengt je dichter bij jouw kern, je komt in verbinding met jezelf en de ander en het opent je hart. Je mag met elkaar dansen maar ook alleen. En heb je behoefte aan rust, dan is stilzitten en waarnemen ook oké.
Er zijn basis regels:
– Er wordt niet gepraat, geluid maken mag wel
– Je danst op sokken of blote voeten
– Geen drank en/of drugs
– Je hebt respect voor de ander
De bijeenkomst wordt gestart met een inleiding, om in verbinding met jezelf, de ander en de energie te komen. We sluiten ook weer gezamenlijk af, waarna er wat lekkers wordt geserveerd. De hele avond is er thee en water beschikbaar.
Durf te dansen, mooi, lelijk, gek, rustig, in extase, gewoon of in stilte, maar durf!
Locatie: Dansschool Zwijsen Euterpelaan 3-D/E, 5344 CA Oss. Vlakbij Centraal Station Oss en met voldoende gratis parkeergelegenheid
Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur
Bijdrage: € 20,- en met een strippenkaart vanaf € 17,-.
Altijd via reservering onderstaand formulier.
Wij hebben er zin in! Jullie ook?
We houden ons aan de regels.
– Bij klachten, blijf thuis!
– Iedereen neemt zijn eigen verantwoordelijkheid.
– Wij bieden voldoende ruimte met goede ventilatie.
– Beperkt aantal dansers
– Voor en na de dans geldt de 1,5m regel
– Bij binnenkomst een mondkapje (we dansen uiteraard zonder)

Reserveringen

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.